Driftsavtale

For en bekymringsfri hverdag!

Bruk tiden på det som skaper verdi for deg

Det er bare 24 timer i et døgn!

En driftsavtale gir deg en bekymringsfri hverdag og et nettsted som alltid er oppdatert og fungerer! 

Vi kan hjelpe dere med publisering av nyheter, statistikk, hosting, vedlikehold og regelmessige oppdateringer av din programvare slik at du kan bruke tiden på det du tjener penger på.

Alle avtaler er uten bindingstid.

plumber-1162323-min

Tidkrevende publisering

Har du ett nettsted der det ofte publiseres nyheter? Har du egentlig ikke tid til å drifte dine egne sider i sosiale medier? Får du noen gang sendt nyhetsbrev til kundene? Det er vanskelig, men nødvendig å være tilstede på flere kanaler ved siden av din egentlige jobb.

Vi kan hjelpe dere med publisering, innholdsproduksjon og korrekturlesing.

Nødvendig statistikk

Skal bedriften styres skikkelig er statistikk det beste styringsverktøyet. En driftsavtale inkluderer ukentlige rapporter som viser antall besøkende, konverteringer, forslag til forbedringer, osv.

Sikkert vedlikehold

Å holde programvaren til en nettside oppdatert er svært viktig med tanke på sikkerhet og funksjonalitet. Vi sørger for at ditt nettsted alltid er oppdatert og tar regelmessig backup av nettsted og databaser. Vi kan gjøre vedlikeholdsarbeid om natten slik at deres side alltid er oppe når de fleste av oss er våkne.

Trenger dere vår hjelp?
Kontakt oss for en uforpliktende prat.

Vi hjelper dine potensielle kunder med å finne deg og lager et nettsted som konverterer. Ring oss i dag eller send oss en melding for å komme i gang.

Ring oss på 413 00 546
Kontakt oss i dag

Ulstens vei 43
1710 Sarpsborg
Org. Nr. 921 637 357

Vi blir glade for å høre fra deg og tar gjerne en uforpliktende prat om ditt behov.

Telefon: 413 00 546