Markedsføring

Vi gjør dere synlig på nett!

Digital markedsføring

Det hjelper ikke å ha verdens fineste nettsted hvis ingen vet om det!

Med så mye tilgjengelig informasjon rundt oss kan det fort bli litt kaotisk for de fleste. Når du i tillegg skal sette deg inn i krav fra Google, krav til webdesign, krav til innhold, osv. blir det ikke mye tid igjen til de oppgavene du faktisk lever av. Norske Hjemmesider hjelper deg med alt innen digital markedsføring; fra innholdsproduksjon og søkemotoroptimalisering til Google Ads og markedsføring i sosiale medier. Kontakt oss gjerne i dag for en uforpliktende prat!

city-690158-min

Profesjonelt innhold

Innhold må først og fremst skrives for brukerne og være tilpasset det de søker etter, deretter optimaliseres for søkemotorene. Vi har lang erfaring med innholdsproduksjon og kan hjelpe deg med innhold til hjemmesiden, annonser, blogg, nyhetsbrev og sosiale medier.

Google ads

Sørg for å være tilgjengelig der brukerne leter etter deg. Google ads er den meste presise og kostnadseffektive markedsføringen som finnes i dag. Du bestemmer selv hvor mye du vil bruke og betaler kun per klikk uansett hvor mange som har sett din annonse. Vi kan hjelpe deg med oppstart, produksjon og oppfølging.

Sosiale medier

Passer dine annonser inn i mellom oppdateringene på Facebook og Instagram? Skal annonsen utformes som en vanlig post eller som en profesjonell annonse? Er det her folk blir bevisste på din eksistens? Skal alle som har besøkt ditt nettsted få oppdateringer fra din Facebook-side? Vi kan hjelpe din bedrift med både markedsføring og drift i sosiale medier.

Trenger dere vår hjelp?
Kontakt oss for en uforpliktende prat.

Vi hjelper dine potensielle kunder med å finne deg og lager et nettsted som konverterer. Ring oss i dag eller send oss en melding for å komme i gang.

Ring oss på 413 00 546
Kontakt oss i dag

Ulstens vei 43
1710 Sarpsborg
Org. Nr. 921 637 357

Vi blir glade for å høre fra deg og tar gjerne en uforpliktende prat om ditt behov.

Telefon: 413 00 546