Test din egen hjemmeside på 5 minutter

En god hjemmeside kjennetegnes ofte av det du ikke ser. Riktig nok er det design og innhold som danner førsteinntrykket, men for at hjemmesiden skal bli sett ofte nok til å selge kreves det også at alt er i orden «under panseret». Det hjelper ikke å ha verdens fineste hjemmeside hvis ingen vet om den!

 

Husk at en god hjemmeside kan være din beste selger!

  • Den blir aldri syk
  • Den har aldri ferie
  • Den er på jobb 24 timer i døgnet, 7 dager i uka, hele året
  • Kostnadene er lave sett i forhold til personalkostnader

 

SLIK TESTER DU OM DU TRENGER EN NY HJEMMESIDE

 

SER HJEMMESIDEN BRA UT?

Når du ser din egen hjemmeside, synes du at den ser bra ut og representerer bedriftens identitet? Hvis du er i tvil er det gjerne et tegn på at dere trenger en ny hjemmeside.

 

FINNER DU DET DU LURER PÅ?

Vil potensielle kunder finne det de trenger med en gang?

Husk at de mest sannsynlig ikke søker etter ditt firmanavn, men etter dine produkter eller tjenester. Mange bedrifter misforstår dette og bruker gjerne forsiden til å fortelle om seg selv og sin historie.

Prøv å Google dine egne produkter eller tjenester og se om du finner din egen hjemmeside.

 

ER HJEMMESIDEN RASK NOK?

47% av dine potensielle kunder forventer at hjemmesiden lastes inn på maks 3 sekunder, samt at Google «straffer» hjemmesider som ikke er raske nok ved å nedprioritere dem i søkeresultatene.

Når siden bruker lenger tid velger de fleste i dag å klikke på neste link i søkeresultatet, og du kan ha tapt et salg.

 

ER HJEMMESIDEN MOBILVENNLIG?

Fra 1. juli 2019 sjekker Google først og fremst mobilversjonen av alle hjemmesider. Hjemmesider som ikke er mobilvennlig, blir nedprioritert av Google. Test din egen hjemmeside fra PC, nettbrett og mobiltelefon.

 

ER HJEMMESIDEN SIKKER?

Sider med SSL-sertifikat (HTTPS) blir prioritert i rangeringen. Sider uten SSL-sertifikat blir markert som «usikker» og nedprioritert av Google!

 

ER HJEMMESIDEN OPPDATERT?

De fleste bedrifter er i utvikling og vokser. Har dere begynt å selge nye produkter eller tjenester? Har dere flere ansatte? En god hjemmeside er alltid oppdatert og gir et riktig bilde!

 

En god hjemmeside kommer i dag med godt design og innhold. Den er søkemotorvennlig, rask, mobilvennlig, sikker og alltid oppdatert. Sist, men ikke minst, en god hjemmeside er en god investering.

 

Har du en god hjemmeside eller trenger du en ny?

Husk at alle bedrifter har forskjellige behov og en ny hjemmeside trenger ikke å koste all verden. Vi hjelper deg med en ny. Vi kan til og med lage siden før du bestemmer deg for om du vil kjøpe!

Del dette innlegget